top of page

Binnenschrijnwerk door Gebroeders Van Velthoven: kwaliteit uit eigen atelier.

Binnendeuren op maat? Een houten trap op maat? Wij maken onze kwaliteit en service hard.

BINNENSCHRIJNWERK DAT IN ELK INTERIEUR PAST

Het zit vanbinnen, zeker bij Bouwwerken Gebroeders Van Velthoven: sterk in binnenschrijnwerk. Niet alleen voor de ruwbouw, ook voor de afwerking binnenshuis kunt u bij ons aankloppen. Zo maken we uw houten binnendeuren en houten trap volledig op maat: recht uit eigen atelier, gelakt in onze eigen spuitcabine en geplaatst door ons eigen personeel. We garanderen topkwaliteit van deur tot deur met vaste leveranciers en flexibel maatwerk. Ook voor ander binnenschrijnwerk kunt u bij ons terecht, zoals dressings en kasten.

BINNENDEUREN OP MAAT

Op zoek naar een speciale afmeting of specifieke look van binnendeuren? Dan vallen we meteen met de deur in huis: wij kunnen u daaraan helpen. Onze binnendeuren zijn toonbeeld van duurzame kwaliteit, of u nu kiest voor een klassieke, landelijke of strakke deur. Hiervoor werken we met de duurzaamste houtsoorten, zoals Ceder, Eik, Padouk en Afromosia. Alles op alles zetten we om tot op de millimeter de perfecte binnendeur op maat voor u te maken en te plaatsen. 

EEN HOUTEN TRAP OP MAAT

Uw trap is het middelpunt van uw woning en een mooie trap kiezen die ook nog eens lange tijd moet kunnen meegaan is een zoektocht. Toch maken wij u die keuze graag gemakkelijk: kies voor een houten trap op maat van Gebroeders Van Velthoven. Dankzij ons maatwerk in eigen atelier kunt u alle richtingen uit qua smaak en afwerking. U zet bovendien de stap naar een degelijke en kwaliteitsvolle trap gemaakt en geplaatst door eigen vakmensen. Met een gezonde mix van de laatste technologie en meer dan 50 jaar vakmanschap eindigt u met een houten trap op maat die uw verwachtingen overtreft.

HAAL ALLES UIT UW INTERIEUR DOOR HET BESTE IN HUIS TE LATEN VOOR UW BINNENSCHRIJNWERK: DE KWALITEIT VAN FAMILIEBEDRIJF GEBROEDERS VAN VELTHOVEN

Contacteer ons voor een gratis offerte voor uw binnendeuren of houten trap op maat!

bottom of page