top of page

Maatwerk in hout door Bouwwerken Gebroeders Van Velthoven in Loenhout

Afwerking in eigen atelier, Belgische kwaliteit in ramen, buitendeuren en poorten!

HOUT, EEN VERSTANDIGE KEUZE

Nieuwe ramen en deuren plaatsen: dan is en blijft hout warm aanbevolen. Dit materiaal geeft uw ramen en deuren karakter en heeft een uitstekend isolerend vermogen. Bij Gebroeders Van Velthoven in Loenhout bent u alvast zeker van maatwerk in hout van uitermate duurzame topkwaliteit. We staan garant voor een hoge afwerkingsgraad in eigen atelier. U kunt bovendien alle kanten uit, dankzij een ruime waaier aan kleuren, verschillende mogelijkheden in houtkwaliteit en afwerking. Ook voor passiefwoningen en lage energiewoningen hebben wij de beste houten ramen en deuren in huis. 

Houten raam op maat

HOUTEN RAMEN OP MAAT

Wij zijn uw fabrikant voor houten ramen op maat. Zowel voor ramen in Padoek, Afrormosia als ramen in Eik en Afzelia kunt u bij ons aankloppen: kwaliteit verzekerd, voor lange tijd!

Tuinpoort op maat

BUITENDEUREN EN TUINPOORTEN OP MAAT

Een landelijke of juist moderne houten buitendeur? Een houten schuifpoort of draaipoort? Een voordeur in hout of tuinpoort op maat: u bent bij Bouwwerken Gebroeders Van Velthoven aan het juiste adres.

Houten trap

BINNENSCHRIJNWERK OP MAAT

Knap binnenschrijnwerk, zoals een dressing, houten binnendeuren of een houten trap, van boven tot onder op maat uit eigen atelier: ook voor precisiewerk in uw interieur kunt u bij ons terecht.

HOUTEN RAMEN, BUITENDEUREN OF TUINPOORTEN OP MAAT:

reken op de ervaring en afwerking van een familiebedrijf en contacteer Gebroeders Van Velthoven voor een gratis offerte!

bottom of page