top of page

Eigen nieuwbouwprojecten van Gebroeders Van Velthoven in Loenhout, Wuustwezel en omstreken.

NIEUWBOUWPROJECT RESIDENTIE OUD-DORP: 

EEN TOP APPARTEMENT IN LOENHOUT

U denkt aan een nieuwbouw in Loenhout? Dan is het nieuwbouwproject ‘Oud-Dorp’ van Bouwwerken Gebroeders Van Velthoven het overwegen waard. Deze appartementen in Loenhout hebben een topligging: rustig en toch centraal gelegen in het centrum, op wandelafstand van de lokale handelszaken, met een gezellig en gekend horeca-aanbod binnen handbereik. Elk van de 10 appartementen met een oppervlakte van 63 tot 101 m² zijn voorzien van vloerverwarming en beschikken over een eigen, zuidgericht en ruim terras. Het gebouw is tevens uitgerust met twee liften. 

MOBILITEIT EN PARKEREN

Aangenaam wonen is één ding, mobiliteit is vandaag net zo belangrijk. Hoewel rustig gelegen, zijn er busverbindingen op wandelafstand, een treinverbinding op fietsafstand en is de aansluiting met de E19 vlakbij. Zowel in Antwerpen als Breda staat u op een 30-tal minuten. Kiest u ervoor om thuis te blijven, dan parkeert u uw auto op de private autostaanplaats of uw fiets in de private berging, beide inbegrepen in de verkoopprijs.

EEN APPARTEMENT NAAR EIGEN KEUZE EN SMAAK

Alle appartementen worden voorzien van een kwalitatieve afwerking waarin u zelf nog de hand hebt. Op deze manier kan u uw appartement naar eigen smaak en keuze afwerken. Opdat u een duidelijk beeld zou krijgen van onze voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding, hebben we de bouwtechnische beschrijving van de materialen en werken die in de totaalprijs zijn inbegrepen, samengevat in het lastenboek. 

NEEM ALVAST EEN KIJKJE IN HET LASTENBOEK VAN DEZE PRACHTIGE APPARTEMENTEN IN LOENHOUT EN NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE!

bottom of page