top of page

Fabrikant van houten ramen in Loenhout

Ramen in Afrormosia of Padoek.

NIEUWE HOUTEN RAMEN PLAATSEN

Ramen zijn een investering. Van uw nieuwe ramen verwacht u dat ze minstens voor heel lange tijd meegaan, veiligheid bieden, isoleren en dat ze passen bij uw moderne, landelijke of klassieke woning. Bouwwerken Gebroeders Van Velthoven in Loenhout gaat nog veel verder dan dat: wij maken onze houten ramen op maat stuk voor stuk zelf! 

PARELTJES VAN HOUTEN RAMEN OP MAAT

Hiervoor werken wij vooral met Afrormosia en Padoek, maar ook ander hout zoals Eik en Afzelia is mogelijk. Met één aanspreekpunt stemt u de gewenste kwaliteit, afwerking en stijl van uw houten ramen af. Ook de plaatsing gebeurt trouwens door onze eigen mensen, een van de vele troeven als u kiest voor de ervaring en kwaliteit van een familiebedrijf. Bij ons dus geen bandwerk, wel handgemaakte topkwaliteit van Belgische bodem, met een hoge afwerkingsgraad en voor jarenlang zorgeloos plezier. Ook voor waardevolle gebouwen kunnen wij houten ramen naar oorspronkelijk model plaatsen en die het uitzicht zoveel mogelijk behouden.

AFRORMOSIA RAMEN

Met Afrormosia haalt u kwaliteit in huis. Deze Afrikaanse houtsoort met duurzaamheidsklasse 1 heeft een warme uitstraling en mag gezien worden in elke bouwstijl. Ook wanneer u fan bent van de natuurlijke houtlook of vergrijsd hout zijn ramen in Afrormosia een uitstekende keuze!

PADOEK RAMEN

Ramen in Padoek of Padouk zijn degelijke ramen: deze uiterst stabiele houtsoort met duurzaamheidsklasse 1 is afkomstig uit Midden- en West-Afrika. Net zoals Afrormosia ramen hebben deze houten ramen een warme look. Padoek kleurt onafgewerkt al snel naar bruingrijs. Transparant afgewerkt krijgen Padoek ramen die typische natuurlijke houtlook of grijze kleur. 

BEGLAZING

Ook voor de beglazing van uw houten ramen zetten we in op kwaliteit. Hierbij hebt u de keuze uit thermische beglazing, veiligheidsglas, zonwerende beglazing en akoestische beglazing. Graag helpen we u met glashelder advies bij de juiste keuze in beglazing.

NIEUWE HOUTEN RAMEN?

Maak kennis met de service van Bouwwerken Gebroeders Van Velthoven en contacteer ons meteen voor een gratis offerte!

bottom of page